Uutiset

Galleria Muuntotilan kevätkauden näyttelyt valittu

Galleria Muuntotilan kevätkauden 2020 taiteilijat on valittu. Kausi koostuu kuudesta näyttelystä ja kestää toukokuun loppuun. Näyttelyt käsittelevät aiheita laajalla skaalalla aina yhteisöllisyydestä ja ajan kokemisesta ruokaan ja pyhyyteen.

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa 20.1.2020

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika on 20.1.–16.2.2020. Haettavana on runsaasti monipuolisia tehtäviä kaupungin eri toimialueilla. Kesätyöpaikkoja haetaan Tampereen kaupungin nettisivujen kautta, jossa myös tiedotetaan haun etenemisestä.

Jenny Alhonen on vuoden 2019 tamperelainen vapaaehtoinen

Tampereen kaupunki on valinnut vuoden 2019 vapaaehtoiseksi Jenny Alhosen. Alhonen on toiminut Punaisen Ristin Nuorten turvatalolla vapaaehtoisena eri tehtävissä viiden vuoden ajan. Hän on ollut mukana muun muassa päivystäjänä tilapäismajoituksessa ja vetänyt nuorten taideryhmää.

Pirkanmaan kirjoituskilpailu käynnissä

Järjestyksessään 69. Pirkanmaan kirjoituskilpailu on alkanut. Pirkanmaalla asuville, työskenteleville tai opiskeleville harrastajakirjoittajille tarkoitetun kilpailun osallistumisaika jatkuu helmikuun loppuun.

Tampereen kaupunki ottaa Wilman käyttöön esi- ja perusopetuksessa

Tampereen kaupunki on kilpailuttanut esi- ja perusopetuksessa käytettävän oppilashallintojärjestelmän. Kilpailutuksessa uudeksi oppilashallintojärjestelmäksi valittiin Visma Enterprise Oy:n Wilma-järjestelmä. Wilma otetaan käyttöön Tampereella syyslukukauden 2020 alussa.

Vaikuta talven 2020-2021 joukkoliikennepalveluun

Elokuussa 2020 alkavan liikennöintikauden palvelusta päätetään Tampereen seudun joukkoliikennelautakunnassa 29.1. Ratikka-ajan lähestyessä suunnitelmissa on palveluparannuksia kasvavilla asuinalueilla sekä joitakin reittimuutoksia.

Huoltotöitä Ruskon vedenpuhdistuslaitoksella 16. - 17.1.

Tampereen Vesi tekee huoltotöitä Ruskon vedenpuhdistuslaitoksella torstain 16.1. ja perjantain 17.1.2020 välisenä yönä kello 22.00 - 05.00. Huoltotöistä saattaa aiheutua tilapäisiä katkoksia vedenjakelussa ja tilapäisestä paineenvaihtelusta johtuvaa veden samentumista Itä-Tampereella.

Tule mukaan Perhe on Pop -tapaamisiin Ratinassa

Tampereen kaupunki kumppaneineen järjestää lapsiperheille teemallisia Perhe on Pop -tapaamisia Kauppakeskus Ratinassa tammi-helmikuussa 2020. Kohtaamispaikan tilaisuudet alkavat torstaina 16.1.2020 klo 10–12 Uhmapäivällä, jossa voi keskustella ja saada tietoa lapsen uhmaikään liittyvistä tunteista j

Tampereen kaupunki ottaa viherkerroinmenetelmän laajempaan käyttöön

Tampereen kaupunki ottaa viherkerroinmenetelmän laajempaan käyttöön siihen soveltuvissa asemakaavoissa tämän vuoden alusta lähtien. Viherkerroinmenetelmä on ekologinen suunnittelutyökalu tonttien viherpinta-alan arviointiin. Menetelmää käytetään esimerkiksi silloin, kun kaavoitetaan tiiviitä asuinal

Tredulle positiivinen rahoituspäätös OKM:stä

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu pärjäsi valtakunnallisesti hyvin valtionosuusrahoituksen jaossa. Tredun opiskelijat suorittivat Suomen mittakaavassa kiitettävästi tutkintoja ja tutkinnonosia. Lisäksi valmistuneet opiskelijat työllistyivät hyvin tai jatkoivat opintoja.

Mielenterveyden mikromessut Tipotiellä 23.1.

Tipotien hyvinvointikeskuksessa pidetään torstaina 23. tammikuuta 2020 klo 14.30–17.30 mielenterveyden mikromessut. Mikromessuilla kuullaan ammattilaisten tietoiskuja ja kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja psykoosista ja riippuvuuksista. Messuilla voi tutustua myös eri järjestöjen toimintaan.

Tampereen kaupunginhallitus asetti nuorisovaltuuston vuodeksi 2020

Nuorisovaltuusto on poliittisesti sitoutumaton vaikuttajaryhmä, joka ajaa tamperelaisten nuorten etuja ja mahdollistaa nuorten osallistumisen kaupungin päätöksentekoon. Nuorisovaltuusto tekee kaupunginvaltuustolle aloitteita, kannanottoja ja lausuntoja tärkeinä pitämistään asioista sekä järjestää se